1

Anna & Casper [2011-08-06] på Säby Säteri

August 22, 2011 / Bröllop, Bröllopsbilder

Jag hade äran att fotografera det superavslappnade svensk-holländska paret Casper och Anna i början på augusti. Trots att deras bokade festlokal brann efter att de bokat den så hann Säby Säteri på Ingarö sanera, renovera och färdigställas – EN dag innan bröllopet. En fantastisk plats, ett fantastiskt par och en fantastisk dag från start till slut. Här är några av bilderna..


Taggar: , , , , , , ,

En kommentar till “Anna & Casper [2011-08-06] på Säby Säteri”

  1. Anna och Casper says:

    Hej Magnus!

    Tack aterigen för en fantastisk dag! Det var jättekul att träffa dig och vi är hur nöjda som helst med bilderna! Alla tycker verkligen att de är hur fina som helst! Ser fram emot resten:) Stort tack och ha det bra!

Lämna en kommentar