2

Sofia & Micke [2012-03-03] i Eds Kyrka / Stallet Upplands Väsby

March 11, 2012 / Bröllop, Bröllopsbilder

Det här bröllopet var väldigt speciellt. Både Sofia och Micke är döva och all kontakt både före och under bröllopet fick ske antingen via e-post eller via tolk. Jag visste inte riktigt hur det skulle gå att få dem att slappna av och förstå mina idéer och instruktioner med tolk, att min humor skulle bli “lost in translation”, men min oro var obefogad. Jag tror att vi “hörande” är betydligt sämre på att förstå icke-verbal kommunikation än icke-hörande, och Sofia och Micke förstod det mesta jag ville förmedla utan större problem. Tolkarna Anette och Annika var så klart totalt oumbärliga när de fullständigt flytande tolkade både vad jag ville och vad de undrade. Det var en helt otrolig morgon, dag och kväll och bilderna blev hur bra som helst! Vigseln var i Eds kyrka och de hade sin bröllopsfest på Stallet.

Taggar: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer till “Sofia & Micke [2012-03-03] i Eds Kyrka / Stallet Upplands Väsby”

  1. Matilda says:

    Wow, vilka häftiga bilder – men framför allt historian om brudparet var speciell!

  2. admin says:

    Det var fantastiskt att vara med faktiskt. Man uppskattar sin hörsel mer, men samtidigt så var det coolt hur dövheten inte var något problem eller handikapp. De kommunicerar ju precis lika bra som vi, bara på ett annat sätt.

Lämna en kommentar